Bach-virág eszenciák – Alternatív, szelíd segítség a várandósság alatt és után

bach-virag-kismama-140x150Bach-virág eszenciák

Minden életszakaszban fontos a lelki békénk megőrzése, a kiegyensúlyozottság és a testi egészség, de még lényegesebbé válik akkor, amikor az ember gyermeket vár vagy már megszületett a kisbabája. Mégis talán pont ebben az időszakban a legnehezebb mindezt elérnünk és megtartanunk.
Ahhoz, hogy ilyenkor visszaállítsuk a megfelelő lelki-érzelmi harmóniát még meghatározóbbá válik számunkra, hogy kizárólag természetes összetevőjű és mellékhatásoktól mentes megoldást válasszunk. A Bach-virág eszenciák pont ezért lehetnek kiváló segítőink, hiszen mindezen feltételeknek megfelelnek.

bach-virag-eszencia-133x150A Bach-virágok szelíden, rezgéseikkel segítik a diszharmónikus érzéseink áthangolását, megemelik energetikai szintünket és támogatásukkal lelkünk megnyugszik, kedélyállapotunk javulásnak indul. Használatukkal könnyebben megleljük belső iránymutatásunkat, méginkább hallgatunk megérzéseinkre és megtalálhatjuk lelki békénket. A cseppekben nincs kimutatható materiális összetevő, kizárólag a virágok lágy rezgéseit tartalmazzák és kombinálhatóak más alternatív eljárásokkal, mint pl. Schüssler-sókkal és homeopátiával is.

Milyen lelkiállapotoknál lehet szükség az eszenciákra?

 • meghatározható és meghatározhatatlan félelmek, pánikba esés;
 • állandó feszültség, ingerültség;
 • bizonytalanság, reménytelenség,
 • túlzott érzelmi hullámzások, túlérzékenység;
 • magányosság, elszigetelődés másoktól;
 • gyakori harag, düh;
 • önbizalomhiány, kétségbeesés, feldolgozatlan trauma, önsajnálat;
 • túlzott aggódás, sértődékenység;
 • hosszan tartó testi-lelki fáradtság;
 • szomorúság, önhibáztatás;
 • alvási problémák.

bach-virag-kisbaba-100x150Mivel nekünk nőknek a várandósság és az új kisemberke érkezése igen nagy változásokat hoz, nagyon lényeges, hogy a szülés előtti 9 hónapot minél kevesebb aggódással, negatív érzelemmel tudjuk megélni. Fontos, hogy a lehető legjobban fel tudjunk készülni a szülésre és gyermekünk érkezésére, és emellett még megőrizhessük a párkapcsolatunk és családunk békéjét is.

Szülés előtt sok várandós nőnél valami ehhez hasonló általános és összetett lelkiállapot jelentkezik:
A kismama nagyon fél, szinte retteg a szüléstől és kétségei támadnak, hogy minden rendben lesz-e. Aggódik, feszült állapotban van, emellett önbizalomhiánnyal, kishitűséggel küzd. Mindezek ellenére szigorúan elvárja magától, hogy erősnek látszódjon és megfeleljen mindenki elvárásainak. Ilyen esetekben nem a nehézségekkel szembeni erőfeszítések, hanem a negatív, destruktív energiák virágeszenciák segítségével történő szelíd átalakítása lenne a jó megoldás.

A Bach-virág eszenciák mellettünk állnak ebben a 9 hónapban is, a szüléskor és az azt követő időszakokban egyaránt. Használjuk bátran ezt a természet nyújtotta hatékony segítséget.

Részletesebb információk a Bach-virág tanácsadásról a www.viragzolelek.hu oldalon olvashatók.

Szerző: Zámbó Zsuzsanna Krisztina